Eric Nannings
Eric Nannings2
Oette van Dael
Oette van Dael2
Jane Dirks
Rick Beentjes
Jane Dirks2
Rick Beentjes2
Gabry de Jong
Gabry de Jong2

CRAFTMANSHIP

FROM CREATION TO REALISATION.

Met Lanowv vult u geen m2 maar creëert

u ruimte voor de toekomst!

Werkruimte is anno nu de plek waar je wakker wordt, eet, vrienden ontmoet, feest, ontspant. Naast productief zijn en klanten ontvangt. Werkruimte is leefruimte want werken is leven. Voor u en uw werknemers. U gebruikt Lanowv als u uw onderneming met die gedachte wilt vestigen. En in dat traject volledige controle wilt over investering, stappenplan en eindresultaat. Zonder dat u zélf aan t werk moet...

 

Dit kan betekenen dat we drie verdiepingen beton laten storten en daar glas in plaatsen om de regen en wind buiten te houden. Maar ook dat we dat vergeten hoekje langs de rand van het centrum opnieuw leven inblazen met een aantal buitengewoon goed gevonden details. Allemaal volgens plan, in exact begeleide stappen.

 

Ruimte een functie geven is met Lanowv altijd anticiperen op de toekomst. En die toekomst daarmee óók een plek aan tafel te geven. Om dit te kunnen beloven werkt Lanowv met de methode Lanowv. Gebaseerd op het eenvoudige inzicht dat locatie, bouw, inrichting en oplevering een parallel proces is.

 

Een proces waarbij alle partijen hun rol harmonieus invullen, met de opdrachtgever en de toekomst als hoofdrolspeler. Een organisch samenspel waarbij het eindresultaat vaststaat en de route er naar toe minutieus vastgelegd is. En de vierkante meter een driedimensionale ruimte waarmaakt.

OUR MENU

QUICK SCAN

HERHUISVESTING

DESIGN

PROJECTMANAGEMENT

TURN-KEY

Our Team

eric nannings

RICK BEENTJES

MANAGING PARTNER &

PROJECT MANAGEMENT

PLANNER

OETTE VAN DAEL

GABRY DE JONG

CREATIVE DIRECTOR &

INTERIOR ARCHITECT BNI

INTERIOR DESIGNER

Jane Dirks

IMKE HETTEMA

OFFICE MANAGER

INTERIOR DESIGNER